Sosyal medyayı sallayan Google Veo 3 Türkçe kullanıma açıldı! Peki nasıl kullanılır?

Google Veo 3 Türkçe Kullanıma Sunuldu!

Google Veo 3, Türkçe kullanıma sunulduğu duyurusu ile dikkat çekiyor. Google I/O etkinliğinde tanıtılan Veo 3, ultra gerçekçi videolar oluşturmasıyla sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

GOOGLE VEO 3 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yapay zeka teknolojisiyle en gerçekçi videoları oluşturan Veo 3, sadece video üretmekle kalmayıp aynı zamanda seslendirme, ses efektleri, arka plan sesleri ve karakter diyalogları da üretebiliyor. Bu özelliğiyle sessiz dönemi sona erdiren Veo 3, kullanıcıların detaylı tercihlerini göz önünde bulundurarak videolar oluşturabiliyor. Yapay zeka senaryoları gerçekçi bir şekilde hayata geçirebiliyor.

Kullanıcılar, karakterleri, ortamı, sahnede geçen diyaloğu ve ses efektlerini detaylı bir şekilde belirterek Veo 3 ile videolar oluşturabiliyor. Çıkışının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Veo 3 ile oluşturulan kısa film projeleri sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Türkçe promptlarla da kullanılabilen Veo 3, gerçeklikten ayırt edilemeyen sahnelerin ortaya çıkmasını sağlıyor.

GOOGLE VEO 3 NE KADAR VE NASIL KULLANILIR?

Google Veo 3’ü kullanabilmek için bir Google hesabına ve AI Pro ya da AI Ultra aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. 1 aylık ücretsiz deneme süresi sunulan aboneliklerin fiyatı ise oldukça yüksek. AI Pro için aylık 720 TL ve AI Ultra için 3 aylık kullanım için 4.500 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Aboneliklerden birine sahip olduğunuzda Veo 3’ü kullanabilirsiniz. Kullanım adımları şunlardır:

  • Google hesabınıza giriş yapın
  • Google Gemini sayfasından “Try Veo” butonuna tıklayın
  • Metin kutusuna istediğiniz promptu yazın
  • Çözünürlük ve dil seçimini belirleyerek video oluşturun

Google Türkiye, Veo 3’ün ülkemizde kullanıma sunulması ile ilgili iki açıklama yaptı. Bu açıklamalarda, Türkçe promptlarla oluşturulan video örneklerine de yer verildi. Veo 3’ün ne kadar uygun içerikler oluşturabildiği, yazılan promptlarla net bir şekilde görülebiliyor.

Related Posts

Türksat 6A uydusunda ilk ihracat: Türkiye, Güney Asya pazarına girdi

Türksat 6A uydusunda ilk ihracat: Türkiye, Güney Asya pazarına girdi

Türkiye Sujeti ve Flyboard Türkiye Motosurf Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Türkiye Sujeti ve Flyboard Türkiye Motosurf Şampiyonası yarın Muğla’nın Bodrum ilçesinde başlayacak.

Bilim insanları dilin haritasını çıkardı

Araştırmacılar, canımızın nasıl tatlı çektiğini anlamanın obeziteyle mücadeleye yardımcı olabileceğini söylüyor.

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Galaxy S25 Edge için sonunda lansman tarihi duyuruldu

Akıllı telefonlarda amiral gemisi segmentinde işler iyice kızışıyor. Apple ile ilgili çıkan dedikoduların ardından Samsung’tan beklenen duyuru geldi ve Galaxy S25 Edge modeli için lansman tarihi açıklandı.

WhatsApp’a yapay zekalı özet geliyor

Facebook ve WhatsApp’ın sahibi Meta, Private Processing adlı yeni teknolojisiyle yapay zekâ destekli özellikleri tam gizlilikle sunmayı hedefliyor. Bu sistem sayesinde kullanıcı mesajlarına ne Meta ne de WhatsApp erişebilecek; tüm işlemler güvenli ve şifreli bir ortamda gerçekleşecek.Bu doğrultuda, WhatsApp’ın Android için yayınladığı 2.25.15.12 beta sürümünde dikkat çeken yeni bir özellik ortaya çıktı: mesajların özel olarak özetlenmesi.